Blog

Pozdravljeni v spletni trgovini naravneigrace.si!

Vsi izdelki, ki jih boste našli v naši spletni trgovini so narejeni iz bukovega ali smrekovega lesa in so v nasprotju s plastiko, iz katere se običajno izdelujejo igrače, popolnoma neškodljive in prijazne tako do zdravja vaših otrok kot narave. V podjetju SANUS si prizadevamo za ponudbo varnih in naravnih izdelkov ter razvijanju ljubezni do lesa, ki so ga kot kreativno in izjemno uporabno gradivo zaradi pozitivnih lastnosti uporabljali že naši predniki.

Vse igrače v ponudbi imajo poleg zabave tudi izobraževalno vlogo, saj otroci spoznavajo različne konstrukcijske mehanizme in pridobijo osnovna tehnična znanja. Vse igrače budijo otroško domišljijo, omogočajo uresničevanje njihovih zamisli, spodbujajo kreativnost, obenem pa poskrbijo za obilico zabave ob domišljijski igri še dolgo za tem, ko izdelek sestavijo.

Izdelki iz serije Walachia (leseni kiti za sestavljanje) so primerni tudi za dekoracijo stanovanja in postavitev božičnih jaslic!

Vse izdelke lahko naročite v tej spletni trgovini  www.naravneigrace.si, v spletni trgovini www.sanus.si, na e-naslovu suzana@sanus.si in na telefonski številki 041 654 251.

Pokličite nas ali nam pišite in z veseljem vam bomo svetovali katera igrača je primerna za vašega otroka, vnuka/vnukinjo, nečaka/nečakinjo in druge otroke, ki jih želite obdariti.